طراح و سازنده ی خطوط برش و فرم دهی ورق

استفاده ی رول گیر در خطوط رول فرمینگ

در ابتدایی ترین بخش در خط رولفرمینگ ، نگهدارنده رول یا رول گیر قرار میگیرد که با مشخصات مختلف و با توجه به نوع نیاز بر روی خط نصب می شود. برای بهبود عملکرد رولگیر خط رول فرمینگ رعایت مجموعه ای از نکات الزامی است

رول گیر ها با توجه به تناژ ، عرض کارگیر ، مکانیزم فک های رول گیر و نیروی دورانی دسته بندی می شوند .

رولگیر خط رول فرمینگ از نظر عرض کارگیر باید متناسب با بیشترین عرض ورق ورودی رولفرم انتخاب شوند و از نظر وزن هم بسیار مهم است تا توانایی تحمل بزرگترین رول مصرفی در رولفرم را داشته باشد .

با توجه به نیاز بارگیری و گرفتن رول توسط رول گیر دو مکانیزم برای گرفتن رول ورق وجود دارد 

در مدل اول حرکت فک ها توسط پیچ و مهره صورت می پذیرد و برای بستن فک رولگیر با چرخاندن پیچ جلویی فک ، فک های رولگیر را بسته یا باز می کنیم .

 

مدل دوم رول گیر، فک توسط جک پنوماتیک و یا هیدرولیک  باز و بسته می شود که این امر باعث افزایش سرعت عمل بارگیری رول گیر خواهد شد و در صورت شل شدن فک رولگیر می توان بدون استوپ در تولید  در حین دوران فک را دوباره محکم نمود .

در خطوط رول فرمینگ با توجه به نیاز خط، رولگیر ها در دو نوع موتور دار و ترمز دار ساخته و ارائه می گردد. در مدل موتور دار، خط با توجه به نیازتوسط رولگیر تغذیه خواهد شد .

به طور کلی رولگیر خط رول فرمینگ که در ابتدای خط قرار میگیرد باید متناسب با نیاز فرمینگ انتخاب شود تا در روند تولید و تغذیه آن، خط را دچار مشکل نکند.

برای مثال در خطوط لوله و پروفیل به دلیل کاهش ریسک استوپ در خط، رولگیر ها عموما دو طرفه هستند تا در زمان اتمام رول در یک طرف به سرعت طرف دیگر رولگیر را چرخانده و خط با کمترین وقفه به کار خود ادامه دهد .

اما در رولفرم هایی که دارای پانچ هستند نیاز است رولگیر دارای موتور باشد تا ورق مورد نیاز فیدر پرس را تامین نماید .


برای مشاهده ی پروژه ها و تصاویر دیگر به پیج اینستاگرام مراجعه فرمایید

0 0 رأی
امتیاز مقاله
مشترک شوید
مطلع شدن از
guest

0 نظرات
Inline Feedbacks
نمایش همه کامنت ها
0
دیدگاهی دارید؟ لطفا نظر بدهید!x